PODJETJE


Eforma

 
Leto ustanovitve: 2013
Spletna stran: mojmojster.net
Eforma d.o.o. deluje na področju informacijskih tehnologij v gradbeništvu in arhitekturi. Naročnikom manjših in velikih gradbenih projektov njihov glavni produkt sistem MojMojster s pomočjo brezplačnih orodij na spletu in z mrežo zanesljivih izvajalcev omogoča enostavno pripravo povpraševanja, popisa del ter s tem hitro pridobivanje in primerjavo ponudb skupaj z referencami izvajalcev.
 

Produkt

Mojmojster je platforma, ki investitorjem omogoča, da z nekaj kliki najdejo primernega izvajalca za gradbeni ali obrtniški projekt. S pomočjo imenika preverjenih izvajalcev ali z izpolnjenjem preproste forme lahko uporabnik odda povpraševanje. Na osebni strani projekta so zbrani vsi povabljeni izvajalci, omogočeno je spremljanje izvajalcev, ki so se odzvali in poslali ponudbe. Glede na velikost in lokacijo projekta ter druge specifike, sistem poišče ustrezna podjetja. Izbiro olajša ocena izvajalca in mnenja strank, njegova odzivnost, dodatno pa jo podkrepijo zbrane slikovne reference. Ob zaključku povpraševanja lahko uporabnik poda mnenje in oceno za izbranega izvajalca ter s tem pomaga naslednjim uporabnikom pri izbiri.  
 
Glavni cilj za naročnika projekta je pocenitev, pospešitev in zmanjšanje tveganja pri izvedbi njegove želje. Izvajalcem in obrtnikom sistem omogoča učinkovito pridobivanje posla, cenovno ugodno samostojno predstavitev na spletu z referencami in oceno, pregled nad trgom gradbenih projektov, enostavno pisanje ponudb in njihovo organizacijo ter povezovanje s partnerji. Spletni sistem MojMojster izvajalce inovativno povezuje v dinamično celoto, ki lahko konkurira tudi večjim gradbenim podjetjem. Mojmojster je do sedaj gradil mrežo 1700 partnerjev, ki se hitro širi. Z inovativno informacijsko rešitvijo se širijo tudi v tujino, platforma trenutno funkcionira na Hrvaškem. Cilj mladega podjetja je postati uspešna mednarodna mreža za organizacijo gradnje.

Promocijski video

 

Vizitka

Eforma d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija
 
T: +386 51315012
E:  info@mojmojster.net

Kontaktna oseba: Martin Pelcl  

 

Viri
http://www.mojmojster.net  
Podjetje Eforma d.o.o.
www.startup.si
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!