PODJETJE


LUX MEDIA

 
Leto ustanovitve: 2015
Spletna stran: luxmedia.si
Podjetje Lux media razvija interaktivno digitalno ogledalo za predvajanje vsebin, prilagojenih uporabniku. Ogledalo s pomočjo senzorja zazna prisotnost uporabnika in temu primerno prilagodi prikazano vsebino, ki jo je možno spreminjati in administrirati na daljavo.
 

Produkt

Interaktivno digitalno ogledalo želi oglaševalcem rešiti problem ”imunosti” na oglase, ki se uporabnikom prikazujejo na številnih notranjih in zunanjih, klasičnih in digitalnih prikazovalnikih. Omogoča večjo interaktivnost uporabnika z medijem in prikazovanje ključnih informacij takrat, ko se uporabnik dejansko približa zaslonu. Hkrati imajo oglaševalci enako kot pri spletnem oglaševanju zagotovljeno natančno merljivost dosega oglaševalske kampanje in pa možnost zakupa oglasnega prostora po številu ogledov, ne le v časovno omejenih intervalih.

Sistem, razvit v Android okolju, se lahko uporablja tudi kot aplikacija za tablične računalnike, ki se danes uporabljajo kot digitalni prikazovalniki, s svojo rešitvijo pa želi podjetje najprej vzpostaviti pilotsko oglaševalsko mrežo v trgovskem centru, letališču ali v nekem drugem, za tovrstno oglaševanje primernem javnem prostoru.

Promocijski video

 

Vizitka

LUX MEDIA d.o.o.
Partizanska cesta 6
2000 Maribor
Slovenija
 
E:  info@luxmedia.si

Kontaktna oseba: Aleš Reisman

 

Viri
www.startup.si
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!