PODJETJE


ISACI

 
Leto ustanovitve: 2010
Spletna stran: isaci.com
V podjetju ISACI d.o.o. se zavzemajo za združevanje okoljske ozaveščenosti in modernega načina bivanja. Zavedajo se, da okoljska zavest ni le v ekoloških oz. energetsko varčnih napravah in tehnologijah, temveč in predvsem v ekološko ozaveščenem in energetsko varčnem uporabniku. Z združevanjem inovativnih okoljskih tehnologij z inovativnimi rešitvami iz informacijske tehnologije so uspeli uporabniku ponuditi rešitve, ki zagotavljajo najvišji standard kakovosti bivanja ob hkratni visoki energetski varčnosti.
 

Produkti

Podjetje ISACI d.o.o. je nosilec razvoja in proizvodnje inovativnega elektronskega sistema, ki je definiran v tržni znamki ECO PROCESSOR® in celotnega sistema s potrebno strojno in PROCESSOR® elektronsko opremo AI HOUSE®. Elektronski sistem je specializiran za ustvarjanje optimalne HOUSE® bivalne klime, optimiziranje porabe energije in s tem zniževanje stroškov bivanja ter osveščanje uporabnikov v visoko energetsko varčnih objektih.
 
Sistem je sestavljen iz dveh komponent oz. produktov:
  • ECO PROCESSOR®: programske opreme ter podpornega informacijskega omrežja (v spletu in socialnih mrežah) in podatkovnih baz,
  • AI HOUSE®: naprednih elektronskih inštalacij s sistemi inovativnih merilcev porabe energije, senzorjev temperature, vlage in CO2 ter inovativnega procesorja, ki avtonomno zaznava potrebe uporabnika in le temu samodejno prilagodi bivalno udobje.
 
Produkt predstavlja povsem novo generacijo hišne inštalacije, katere glavna značilnost je vgrajena umetna inteligenca in sposobnost povsem avtonomnega delovanja v zapletenem okolju visoko energetsko učinkovitih objektov.
   
Zaradi svoje avtonomije in inteligence je sistem zasnovan tako, da uporabniku posreduje občutek "žive hiše", interakcija s sistemom pa poteka preko tabličnega računalnika (Android in iOS kompatibilna programska oprema). V primeru vgradnje v leseno montažno hišo poteka prikaz na vmesniku z uprizoritvijo drevesa kot simbola bivalnega in klimatskega udobja, energetske učinkovitosti ter kot odslikava zmanjšane ogljikove sledi uporabnika. Prikaz drevesa se spreminja glede na klimatske pogoje tako v notranjosti hiše, kot tudi zunanje vremenske pogoje. Takšen prenesen prikaz dodatno poudarja živost hiše in povezanost z energetskimi viri v naravi. Preko vmesnika so uporabniku dostopne tudi vse druge ključne informacije o delovanju sistemov hiše in podatki o bivalni klimi. Uporabnik lahko dostopa do informacij o kritičnih točkah energetskih izgub ter prejema predloge in pomoč pri optimiranju uporabe objekta in znižanju porabe energije.

Promocijski video

 

Vizitka

ISACI d.o.o.
Zlatoličje 61A
2205 Starše, Slovenija
 
T: +386 40 506185, +386 41 402675
E:  iztok@isaci.com, andrej@isaci.com
 
 
Kontaktni osebi: Iztok Petek, Andrej ŽižekViri
www.isaci.com
www.lebendeshaus.de
Podjetje Isaci d.o.o.
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!