PODJETJE


BMC, Andrej Sobotkiewicz s.p.

 
Leto ustanovitve: 2013
Spletna stran: lockandcharge.me
Podjetje BMC, Andrej Sobotkiewicz s.p. se ukvarja z razvojem in proizvodnjo  električnih scooterjev s patentiranim sistemom za pritrjevanje prtljage Fix&Go. V podjetju sodelujejo z različnim mednarodnimi partnerji iz industrije ter izkušenim strokovnjaki in izobraževalnimi institucijami. V podjetju združujejo znanje, izkušnje in kapacitete slovenske industrije, izobraževalnih institucij in neodvisnih strokovnjakov, da bi evropskemu trgu ponudili novo generacijo dvokolesnikov z višjo dodano vrednostjo. Kupci WH scooterjev so posamezniki in podjetja ki živijo ali delujejo v večjih urbanih središčih.
Danes podjetnik živi in deluje v Italiji kot direktor podjetja Lock&Charge, ki se ukvarja s trženjem platforme za skupno rabo e-koles.
 

Produkt

WorkHorse (WH) scooterji so prilagodljivi urbani električni scooterji, ki uporabniku omogočajo ekološko neoporečno mobilnost in s sistemom Fix&Go, za pritrjevanje najrazličnejše prtljage na vozilo, agilno in prilagodljivo rešitev za urbane migracije. S svojo čisto obliko, WH omogoča personalizacijo zunanjosti in s tem prilagajanje življenjskemu slogu kupca. S strateško pozicijo pritrjevalnih točk Fix&Go pa omogoča platformo, na katero je s pomočjo pravega nosilca/dodatka mogoče pritrditi praktično vse.
 


Viri
Podjetje BMC, Andrej Sobotkiewicz s.p.
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!