PODJETJE


Združba IP

 
Leto ustanovitve: 2015
Spletna stran: z-ip.eu
Podjetje deluje na področju IKT tehnologij, strmijo k interdisciplinarnosti, ki se prepleta z designom, marketingom, psihologijo dela in organizacij ter pravom. Njihov glavni produkt je raziskovalno – podjetniška mreža. To je spletna rešitev, ki povezuje tri skupine uporabnikov.  Izdelujejo tudi spletne strani za različne naročnike.
 

Produkt

Podjetja velikokrat potrebujejo mlad kader s svežimi idejami, pa ne vedo, kje naj najdejo primerne posameznike. Študenti, ki posedujejo veliko znanja in veščin ter želijo sodelovati na projektih podjetij ali potrebujejo ure iz prakse, pa ne vedo, kje poiskati primerna podjetja.
Opazno je torej, da v univerzitetnem in podjetniškem svetu manjka napredna možnost preprostega in hitrega povezovanja med tremi omenjenimi skupinami akterjev- študenti, profesorji (mentorji) ter podjetji in organizacijami. Raziskovalno podjetniška mreža podjetja rešuje ta problem s vzpostavitvijo spletnega socialnega omrežja, ki z nekaj kliki povezuje tri skupine uporabnikov: podjetja, fakultete in študente.  
 
Drug spekter njihovega dela se nanaša na izdelavo podob in spletnih strani za start-up-e. Ti s svojim mladim podjetjem in zagonsko idejo potrebujejo ustrezno in kakovostno spletno stran, ki predstavlja duh njihovega start up-a. Velikokrat pa se srečajo s problemom pri izbiri ustreznih ustvarjalcev spletne strani. V sklopu tega nudijo tudi razvoj spletnih aplikacij.
 

Vizitka

Združba za interdisciplinarno povezovanje d.o.o.
Malgajeva ulica 4
2000 Maribor
Slovenija
 
T: +386 31 238 573
E:  info@z-ip.eu
 
Kontaktna oseba: Gregor Sušanj; gregor.susanj@z-ip.eu
 
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!