PODJETJE


Ortotip

 
Leto ustanovitve: 2008
Spletna stran: ortotip.com
Podjetje je bilo ustanovljeno konec leta 2008 in se je v letošnjem letu, glede na izkušnje in delovanje v preteklih letih, popolnoma na novo organiziralo. Direktor in lastnik podjetja dr.Igor Drstvenšek je v teh letih namreč spoznal, da brez potrebne dokapitalizacije podjetja in reorganizacije podjetja, torej ozke usmeritve podjetja v panogo hitre izdelave prototipov z lastno opremo, podjetje nima možnosti hitrega razvoja in napredka. Podjetje ima veliko lastnih razvojnih projektov in dobre povezave z različnimi strokovnjaki ter gradi novo interdisciplinarno razvojno - raziskovalno skupino.
 
Podjetje je kandidiralo tudi na razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologije: Sofinanciranje začetnih investicij podjetij in ustvarjanja novih delovnih mest na območju izvajanja Zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2010-2015. Podjetje ja razpis pridobilo in tako že odprlo svojo poslovno enoto v Murski Soboti. Samo v letošnjem letu (2012) bo podjetje investiralo v opremo cca. 1,2mio eurov. Podjetje veliko vlaga tudi v lasten mlad kader, saj je vodstvo podjetja prepričano, da so le dobro izobraženi in motivirani delavci, ključ do uspeha.
 

Produkti

Podjetje ima lasten razvoj prvega slovenskega 3D tiskalnika za domačo uporabo, z dodajalnimi tehnologijami izdeluje izdelke po željah strank oziroma, podjetje Ortotip svetuje in izdeluje izdelke pod motom: »Svet po moji meri!« z uporabo najsodobnejših tehnoloških možnosti.
 
Izdeluje izdelke za osebno rabo, notranjo opremo, industrijski izdelki in maketarstvo.
 
SOUstvarjalec je prvi 3D tiskalniki razviti in izdelani v Sloveniji. Cenovno najugodnejši 3D tiskalniki omogočajo hitro izdelavo modelov in prototipov. Namestite kolut z materialom, naložite želeno datoteko v priloženo programsko opremo in kliknete Print. Tiskalnik lahko prilagodite svojim potrebam, od natančnosti slojev do hitrosti izdelave.
 
SOUstvarjalec je primeren za:
 
  • industrijsko uporabo za izdelavo prototipov v razvoju izdelkov,
  • hobi uporabo za izdelovanje maket, manjkajočih delov, itd.
  • arhitekturo in oblikovanje za preverjanje oblike v fazi razvoja,
  • v izobraževanju za spoznavanje z dodajalnimi tehnologijami in poživitev izobraževalnega procesa.
 

Promocijski video

SFN03AFg" frameborder="0" allowfullscreen>
 

Vizitka

ORTOTIP d.o.o.
Obrtna ulica 40
9000 Murska Sobota
Slovenija
 
T: +386 41 27 95 94
E:  info@ortotip.si
W:  www.ortotip.com
 


Viri
http://www.ortotip.si
Podjetje Ortotip d.o.o.
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!