PODJETJE


Drugi Vid

 
Leto ustanovitve: 2011
Spletna stran: equaleyes.com
Podjetje Drugi Vid d.o.o. se ukvarja z razvojem programskih rešitev za mobilne naprave. Njihov prvi produkt EqualEyes, s katerim so prepričali tudi komisijo svetovnega študentskega tekmovanja Imagine Cup, je bila programska rešitev za slepe in slabovidne, s katero so želeli spremeniti mobilni telefon v univerzalno napravo, ki slepim in slabovidnim veča samostojnost tako, da jim pomaga pri navigaciji, komunikaciji in vsakodnevnih opravilih. Iz te ideje je nastalo podjetje.
 

Produkti

  • TrueView – free social dating je novo, zabavno in 100 % brezplačno socialno omrežje za zmenke. Ta nagrajena aplikacija (»Best newcomer app of the year« od UK Dating Awards 2014), ki je bila ustvarjena z ljubeznijo v vzhodnem Londonu, vam pomaga najti, srečati, flirtati in se pomešati med samske ženske in moške, ki se z vami ujemajo v načinu življenja.
  • EqualEyes Accessibility je intuitivna, dosegljiva in lahko dostopna zbirka mini-aplikacij, ki skupaj brezhibno delujejo in so zbrane v čudovitem uporabniškem vmesniku. Idealna je za ljudi s kognitivnimi, vizualnimi in motoričnimi motnjami, ki se soočajo z naravnimi znaki staranja ali ki jim je digitalna tehnologija nekaj novega.
  • Wear Apps for Android je prostor, kjer lahko najdete najnovejše Android Wear aplikacije, »watchface« obraze in aplikacije za smartwatch ure.

Vizitka

Maribor
Drugi Vid d.o.o.
Ulica Škofa Maksimilijana Držečnika 6
T: +386 40646824 ali +386 41351997
E: luka@equaleyes.com ali blaz@equaleyes.com

Kontaktne osebe:
Luka Topolovec ali Blaž MagdičLondon
EqualEyes Solutions Ltd.
37 Heneage Street
London E1 5LJ
United Kingdom
+44 20 328 762 31

Kontaktna oseba:
Tine Poštuvan
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!