PODJETJE


Drugi Vid

 
Leto ustanovitve: 2011
Spletna stran: equaleyes.com

Rešitev

Podjetje Drugi vid razvoj informacijskih rešitev d.o.o ustvarja spletne in mobilne aplikacije, ki izstopajo.
 
Gre za večkrat nagrajeno podjetje za razvoj programske opreme s sedežem v Londonu in Mariboru. Sodeluje in zagotavlja ključne tehnološke storitve dinamičnim podjetjem, ki imajo na miljone aktivnih uporabnikov.
 
Je podjetje s startup koreninami, ki gradi in prodaja svoje digitalne produkte. Zaradi večletnih izkušenj in prisotnosti na slovenskem in londonskem trgu, poznajo postopek in razmere na internacionalnih trgih. Izkušnje, ki so jih pridobili z rastjo iz startup podjetja v podjetje, kjer je uspešno zaposlenih že več kot 25 ljudi, jim daje znanje in možnost, da lahko svojim strankam svetujejo in realizirajo njihove želje.
 
Podjetje deluje na internacionalni ravni in sodeluje z uspešnimi podjetji kot so: Minicabit Ltd., PixelPin Ltd., Baobab, Mind Candy Ltd., Iris Speaks Ltd. in drugimi.
 
Kljub vsemu pa si prizadeva biti prisotno tudi na slovenskem trgu, zaradi česar posluje z Nova KBM d.o.o., LanCom d.o.o., Prijatelj & prijatelj d.o.o., Comland d.o.o., IRP, E vizija d.o.o., Artpro d.o.o., ATech elektronika d.o.o., Svet Strojev d.o.o. in drugimi.

Promocijski video

 
 

Vizitka

Maribor
Drugi Vid razvoj informacijskih rešitev d.o.o.
Vetrinjska ulica 30
2000 Maribor

Kontaktna oseba:
Luka Topolovec

London
EqualEyes Solutions Ltd.
37 Heneage Street
London E1 5LJ


 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!