PODJETJE


Agileon

 
Leto ustanovitve: 2007
Spletna stran: agileon.eu
Podjetje Agileon se ukvarja z razvojem nadzornih programskih aplikacij. Rešitve razvijajo z uporabo preizkušenih razvojnih procesov. Nudijo agilen pristop pri razvoju programskih rešitev, ki zagotavlja racionalizacijo poslovnega procesa, prepoznavnost, zahtevano kvaliteto in nenehen stik z naročnikom.  Področja dejavnosti: centralni nadzorni sistemi in podporno programje, programska oprema po meri, storitve svetovanja, načrtovanja, sistemske integracije, tehnične podpore in izobraževanja na področju informacijskih tehnologij.
S strokovnim svetovanjem in izobraževanjem na področju informacijskih tehnologij vam v veliki meri olajšajo vpeljavo in uporabo sodobnih znanj v vašem podjetju. So podjetje z jasno vizijo in cilji. S kakovostjo in prepoznavnostjo njihovih rešitev ter produktov želijo narekovati standard ponudbe na trgu.
 

Produkti

VARANUS CNS (Centralni Nadzorni Sistem) - drugače imenovan tudi kot varnostna SCADA ali HMI je odprta, sodobna in napredna varnostna programska oprema, ki omogoča integracijo, lokalni in oddaljeni nadzor ter upravljanje varnostnih naprav različnih proizvajalcev v eni aplikaciji. Prav tako omogoča nadzor drugih naprav, kot na primer avtomatizacije (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, optimizacija energije...).
 
VARANUS SECURISENSE - je novodobna programska oprema za centralno sprejemanje alarmnih dogodkov iz številnih lokacij in njihovo obdelavo. Namenjen je predvsem varnostnim službam in ponudnikom varnostnih storitev, odlikuje pa ga zanesljivost, robustnost in napredna modularna zasnova.
 

Dosežki, nagrade in priznanja

  1. Izvedeni projekti na verigi hidro elektrarn, sodišča, nakupovalni centri.

Promocijski video

Vizitka

LOOP SKUPINA, d.o.o.
enota Agileon
Cesta XIV. divizije 51
2000 Maribor
 Slovenija
 
T: +386 2 620 55 70
E:   info@agileon.eu
 
Kontaktna oseba: Darko Novak 


Viri
http://www.agileon.eu
Podjetje Agileon d.o.o. 
 

 

 

 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!