PODJETJE


M&J Works

 
Leto ustanovitve: 2022
Spletna stran:

Problem

Odlagalne mizice za indoor kolesarstvo na trgu niso nastavljive po višini, gladke površine povzročajo težave s stabilnostjo bidonov, uporabniki ne dosežejo brisač ali pa displej ni na pravi višini.

Rešitev

Podjetje M&J Works vstopa na hitrorastoč trg indoor kolesarjenja. Njihova poslovna ideja izhaja iz uporabniške izkušnje kolesarja in vizije produktnega, vizualnega oblikovalca. Indoor kolesarjem bodo ponudili edinstven produkt SecondLap - stojalo za monitor in pripomočke za indoor kolesarstvo. Ta že v osnovnem modelu vsebuje vse pomembne elemente za uspešen trening in visoka mesta, ob tekmovanju v ligah. Displej, na katerem deluje aplikacija, s katero indoor kolesarji podoživljajo največje svetovne kolesarske vzpone, bidon, brisača in še kakšna malenkost bodo postavljeni varno na svojem mestu, na optimalni višini in razdalji.

Z nakupom osnovnega modela kupec dobi celovito podporno opremo za indoor kolesarja. Produkt bo imel športen pridih in bo prilagodljiv v vseh pogledih: zložljiv, nastavljiv po višini, nudil bo boljšo podporo kolesarju, prilagojen bo za levičarje in desničarje, imel bo funkcionalen sistem utorov, v katere lahko vstaviš tablico, telefon ali pa enostavno na površino odložiš prenosnik. Dodali bodo tudi obešalo za brisače in skrite kanale za kable naprav, ki jih kolesar uporablja.

Ekipa

Ekipa je sestavljena iz treh oseb: Jan Petrič, Matej Smerke in Anita Čebular. Matej in Jan sta sodelovala kot razvijalca produktov v pohištveni industriji za prestižne parfumske znamke, Jan in Anita pa zadnje leto skupaj vodita projekt gradnje blagovne znamke lesenih izdelkov višje kakovosti (leseni zvočniki in ostali produkti). Anita s svojim znanjem na področju načrtovanja projektov (finance in management) in znanjem s področja marketinga posega na področje trženja.

Vizitka

M&J Works d.o.o.
Poljanska cesta 1
1000 Ljubljana

Slovenija

Kontaktna oseba: Jan Petrič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!