PODJETJE


Naturalica Foods

 
Leto ustanovitve: 2009
Spletna stran: tetafrida.eu

Problem

Uživati v okusnih, domačih sladicah, brez slabe vesti in s prepričanjem, da so bile pri kreiranju uporabljene izključno naravne sestavine, je vprašanje, s katerim se srečujejo številni kupci.

Rešitev

Podjetje Naturalica Foods je, kot nosilec blagovne znamke Teta Frida, ta trend prepoznalo, ter si zadalo cilj, kupcem ponuditi izdelke, ki so 100 % naravni.  V objemu narodnega parka Mariborsko jezero so našli svoj košček narave, kjer s pomočjo najsodobnejših tehnologij, naravnih sestavin in vedno novimi idejami ustvarjajo in kreirajo zdrave sladice. So ponosni prejemniki dveh prestižnih mednarodnih priznanj za čokolado in čokoladne izdelke.

Nagrado Academy of Chocolate so v konkurenci 1.200 čokoladnic iz vsega sveta, prejeli za Praline tortice, priljubljeni Čok’n’rollsi pa so bili nagrajeni z nagrado Great Taste. So v samem vrhu svetovne elite gourmet proizvajalcev čokolade!


Teta Frida je danes ena najbolj kreativnih, prepoznavnih in cenjenih blagovnih znamk v regiji Alpe Adria v segmentu konceptualnih čokoladnih kavarn. Leta 2021 najdemo čokoladno kavarno Tete Fride že na sedmih lokacijah po Sloveniji. Podjetje Naturalica Foods ob tem premore tudi dve restavraciji Q na lokacijah v Mariboru.

Vizitka

Naturalica Foods d.o.o.,

Miklavčeva ulica 5,
2000 Maribor,

Slovenija


Kontaktna oseba: Miran Hrženjak
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!