PODJETJE


Nest Campers

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: nestcampers.com

Problem

Potovanje z avtodomom je posebno doživetje, a cena za njegov najem ni tako navdušujoča. K njihovi uporabi zagotovo ne pripomorejo dolgotrajen proces rezervacije, pridobitev vseh informacij in predvsem prevzema ter oddaje bivalnega vozila. Ponudba je v našem delu Evrope zelo omejena, kljub velikem povpraševanju.

Rešitev

Nest Campers d.o.o. je podjetje, ki omogoča najem nizkocenovnih bivalnih vozil. Vozila so namenjena avanturistom, željnim raziskovanja Slovenije,  Avstrije, Hrvaške in Italije ter drugih evropskih pokrajin. Projekt so razvili z namenom, da turistom ponudijo novo rešitev za raziskovanje Evrope, saj poceni in modernih avtodomov za najem ni na tržišču. Gostom omogočajo direktno rezervacijo vozila na kar preko spletne strani, kjer gostje najdejo tudi ogromno praktičnih nasvetov in napotkov za potovanja v tem delu Evrope. Njihovi avtodomi so izjemno premišljeno zasnovani, moderni in varčni, v ceno najema pa avanturisti dobijo neomejene kilometre, 24/7 asistenco na cesti ter mnogo dodatkov, ki izkušnjo še izboljšajo. Predelujejo jih sami, so tudi v začetni fazi izdelave predelovalni komponent za manjša vozila (modularni camping boxi).

Ekipa

Idejo sta razvila Nina Majcen in Vid Govejšek, sedaj pa projekt v celoti vodi Nina Majcen. Prvi zametki ideje so se pojavili na enoletnem potovanju po Novi Zelandiji. Pri realizaciji ideje so jima pomagali zunanji izvajalci, študentje in sezonski delavci, februarja 2019 pa se je za polni delovni čas zaposlila Neda Vogelsang. Nina Majcen ima številne izkušnje na področjih marketinga in dizajna, strateškega razvoja ter vodenja podjetja.

Vizitka

Nest Campers d.o.o.

Zadobrova 113

3211 Škofja Vas

Slovenija

Kontaktna oseba: Nina Majcen
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!