PODJETJE


U2G

 
Leto ustanovitve: 2013
Spletna stran: sportwip.com

Podjetje U2G razvija spletno in mobilno platformo Sportwip, ki sodi v kategorijo korporativnega wellnessa. Povezana je z nosljivimi napravami, podjetjem pa s pomočjo športnih aktivnosti in dogodkov, h katerim spodbujajo svoje zaposlene, pomaga izboljšati notranjo klimo in kulturo, produktivnost, zdravstveno stanje, aktivnost ter pripadnost podjetju, posledično pa znižuje tudi stroške zdravstvenega zavarovanja.
 

Produkt

Platformi Sportwip zaupajo predvsem podjetja, ki imajo od sto do 1.500 zaposlenih s povprečno starostjo 35 let. Običajno delujejo v branži prehranskih dopolnil oz. izdelkov in storitev na področju zdravja in fitnesa, kot svojo vrednoto pa izpostavljajo tudi zdrav življenjski slog.
 
Sportwip podjetja uporabljajo namesto tradicionalnih korporativnih programov, kot so različne in številne table oz. tabele, platforme in aplikacije ter intranetni prispevki ali objave, ob katerih zaposleni kaj hitro izgubijo pregled in posledično postanejo pasivni.
 
Platforma, ki posredno rešuje tudi problem pomanjkanja motivacije in pa trajne uporabe nosljivih naprav ter aplikacij za sledenje športnih aktivnosti, svojo bistveno konkurenčno prednost dosega z modularno zasnovo, pri kateri podjetja s pomočjo posameznih gradnikov oblikujejo unikatno aplikacijo, prilagojeno svoji notranji kulturi in blagovni znamki. Hkrati pa jim povezave ameriškega pospeševalnika Seed Sumo, v katerega so bili sprejeti junija 2014, pomagajo dostopati do strank iz uglednih seznamov, kot sta Fortune 500 in Aggies 100.
 

Promocijski video

 

Vizitka

U2G d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija
 
T: +386 41365 897
E:  zivana.zerjal@gmail.com
 
Kontaktna oseba: Živana Žerjal Viri
http://www.sportwip.com
www.startup.si
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!