PODJETJE


Moja moč

 
Leto ustanovitve: 2019
Spletna stran: mojamoc.si

Problem

Zgodovinska dejstva, matematične formule, zakoni fizike, slovnica in mnoga druga področja odlično pokriva naše šolstvo. A vzgoja za življenje je pri tem skoraj popolnoma prezrta. Kako vzgojiti samozavestnega, emocionalno stabilnega posameznika, zavedajočega se svojih misli, prepričanj in sposobnega jasnega izražanja čustev? Ta naloga leži skoraj popolnoma na plečih staršev, ki pogosto nimajo ne orodij ne znanj, kako se tega lotiti.


Rešitev

Rebeka Očko je razvila kartice življenjskih veščin, kartične knjižice in igro, ki malčkom, najstnikom in staršem pomagajo pri prepoznavanju in razumevanju občutkov ter misli. Vsi produkti so podkrepljeni z znanstvenim in psihološkim znanjem, številnimi izkušnjami, otrokom pa dajejo temeljna življenjska orodja, kako zgraditi pozitivno samopodobo in pozitiven pogled na svet, kako se umiriti v stresnih situacijah in na sploh dobro vplivajo na počutje ter vzpostavljanje pozitivnih miselnih navad.

Ekipa

Rebeka Očko je mamica, magistra profesorica angleščine in nemščine, strastna raziskovalka psihologije ter drugih ved človeka. Že od nekdaj je rada preizkušala tehnike in "recepte" za srečno ter uspešno življenje. Poglobljeno je raziskovala znanost o človeku, odkrivala moč naših prepričanj in izvore slabe samopodobe. Ob rojstvu prvega otroka je izdala prvi motivacijski slikanici "Zmorem!" ter "Pišček Tim in zbadljivi jazbec". Danes vso svojo moč usmerja v delitev raznih globokih, močnih tehnik za uravnavanje čustev in misli med najmlajše, najstnike in mame.

Vizitka

Rebeka Očko s.p.
Kajuhova ulica 2
3210 Slovenske Konjice

Kontaktna oseba in email: Rebeka Očko
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!