PODJETJE


Vibeit

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: vibeit.co

Problem

Podjetja, kreativni posamezniki, organizatorji dogodkov in drugi, ki želijo povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke in zgraditi močno skupnost, se vedno pogosteje odločajo za trženje tudi čisto klasičnih produktov, kot so majice, kape, skodelice ali pisala, opremljenih s svojimi logotipi, slogani in drugimi sporočili. A za manjša podjetja in posameznike pomeni izvedba celotnega procesa izbora, izdelave, prodaje in pošiljanja teh izdelkov pomeni časovni in finančni zalogaj. 

Rešitev 

Platforma Vibeit učinkovito rešuje ta izziv, saj omogoča manjšim podjetjem, kreativnim posameznikom, društvom in organizatorjem dogodkov, da le z nekaj kliki postavijo svojo white label spletno trgovino z brandiranimi izdelki in to brez začetnih stroškov ter posebnih znanj. Podjetja lahko trgovino popolnoma prilagodijo svoji grafični podobi in s ponujenimi orodji ustvarijo lastne izdelke. 

Celotni proces izdelave, nabave, prodaje in pošiljanja izdelkov prevzame ekipa Vibeit, kar omogoča podjetniku, da se v miru posveti drugim izzivom podjetja. V ozadju platforme se beleži celotna analitika nakupov, podatki o vseh artiklih in kupcih, ki so podjetniku neposredno na voljo kadarkoli in kjerkoli.

Vizitka

Vibeit d.o.o.
Flegeričeva ulica 2
2250 Ptuj

Kontaktna oseba in email: Aleš Meglič
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!