OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Do podjetniškega preboja s sodelovanjem na Štartaj Slovenija

13. november 2019, ob 18:00 /Pisarna
 

Na tokratnem podjetniškem večeru v Pisarni KMŠ bomo gostili tri podjetniške zgodbe, ki so si tlakovale svojo podjetniško pot in osvojile srca kupcev prav s pomočjo TV oddaje Štartaj Slovenija. Štartaj Slovenija pa še zdaleč ni samo TV oddaja, je gibanje, ki je pred dobrimi tremi leti zavzelo Slovenijo. Na eni strani je njegovim ustvarjalcem uspelo odpreti prodajni kanal posameznikom z navdihujočimi podjetniškimi zgodbami, po drugi strani pa pustiti pečat in širši družbeni vpliv na okolico. Tudi zaradi njih postaja »biti podjetnik« hrepenenje mladih, tistih, ki bodo krojili nove podjetniške zgodbe prihodnjih desetletij.

Z nami bodo:

Špela Lukas iz podjetja Kokica d.o.o., ki je z blagovno znamko Pokica navdušila ljubitelje kokic. Te niso več le bele in slane, ampak najrazličnejših barv in okusov. Proizvajajo različne okuse slanih in sladkih kokic, ki so počene na vročem zraku, in ne vsebujejo umetnih barvil ter ojačevalcev okusa. Skrb za pripravo vrhunskega prigrizka je ekipi na prvem mestu, saj so kokice večkrat ročno presejane, da končni produkt vsebuje le lepe in okusne kokice. Koruza, ki jo pri tem uporabljajo, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.Aljaž Tršar iz podjetja Medenka d.o.o. bo predstavljal Medenko - naravno sladkarijo iz medu in sadja, ki je v prvi vrsti namenjena našim najmlajšim. Pripravljena je iz domačega slovenskega medu in pravega sadja, obdelanega na način, ki ohrani 97 % vseh vitaminov in drugih telesu koristnih hranil. Podjetniška pot, ki jo je ekipa prehodila na poti od ideje do produkta, vstopa na domače in globalna tržišča je pestra in polna dogodivščin. Kakšno vlogo je na tej poti odigralo sodelovanje v projektu Štartaj Slovenija, bomo vprašali Aljaža, najzgovornejšega člana ekipe Medenka.Metka Reiser iz podjetja Vermipur sodeluje v aktualni sezoni oddaj, njena zgodba pa se je dotaknila src mnogih gledalcev. Vedno nasmejana in optimistična Metka bo z nami delila kako sta z možem Frankom praktično čez noč ostala brez vsega, ampak vseeno zbrala pogum in voljo, da še enkrat vstaneta. Iz te jeklene volje, ljubezni do narave in sočloveka se je rodila zgodba in izdelek Vermipur – naravno gnojilo iz iztrebkov oz. izločkov deževnikov. Izdelek je hkrati  gnojilo in naravni izboljševalec tal.
 

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki se želite učiti iz zgodb drugih podjetnikov, se družiti z enako mislečimi in širiti svojo mrežo stikov. 

Program

18:00 – 19:30 Do podjetniškega preboja s sodelovanjem na Štartaj Slovenija


 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur prej, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Lokacija

Pisarna, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor 
 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!