PODJETJE


Bluris

 
Leto ustanovitve: 0
Spletna stran: http://bluris.eu/
Bluris je pametna vtičnica za vse tehnološke navdušence, ki si ne morete privoščiti pametne hiše. Z njo lahko doma kontrolirate poljubne mehanske naprave. Izdelek je izredno enostaven za uporabo, izdelan iz najboljših materialov in majhen, tako da ne zaseda veliko prostora. Poslanstvo je da pametna vtičnica postane del vašega vsakdanjika saj želijo z njo izboljšati kakovost življenja zvestim uporabnikom.

S produktom lahko na hiter in izredno enostaven način vaše mehanske naprave spremenite v pametne. Tako si olajšate vsakodnevna opravila brez nakupa novih in dragih elektronskih naprav. Ker je v produkt vgrajen wi-fi modul lahko Bluris vtičnico povežete z aplikacijo na vašem pametnem mobilnem telefonu in nadzirate svoje električne naprave na daljavo. Aplikacija ima možnost naprave zagnati takoj kakor tudi z zamikom. Tako vas lahko zjutraj ob poljubni uri počasi prebudi namizna svetilka/luč, lahko vklopite pečico, ko ste še na poti domov ali pa vaše naprave zaženete v času cenejšega električnega toka saj vam ta možnost med drugim omogoča tudi prihranek pri porabi električne energije. Tehnološko napreden izdelek vam tako omogoča personifikacijo, saj se popolnoma prilagodi vašim potrebam in vsakdanji rutini. 

Zgodbo so kot študenti začeli v letu 2016, ko se jim je utrnila ideja, ki lahko izboljša kakovost življenja vsem uporabnikom mehanskih naprav. 

Kontakti:

Nejc Herženjak, razvoj izdelka
nejc.herzenjak@gmail.com

Pavel Virant, marketing
pavel@virant.si

David Belovič, razvoj izdelka
david.belovic@gmail.com

Miša Lešek, dizajn in komuniciranje z odjemalci
misa.lesek@gmail.com
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!